Udviklingsprojekter

 

Kompetencegruppen er med til at udvikle nye projekter inden for forskellige fagområder (AMU og andre). Formålet med udviklingsprojekterne er at forny de forskellige uddannelser, så de er tidssvarende og imødekommer organisationernes, virksomhedernes og medarbejdernes behov for kompetenceudvikling.

 

 Alle nyere udviklingsprojekter er digitaliseringsprojekter med det formål at udvikle digitaliserede undervisningsmaterialer samt e-læringsmodeller til følgende områder:

 

AMU-svejsning (FKB 2650): De udviklede produkter (IT-støttede afklaringsredskab og undervisningsmaterialer) er samlet under amu-svejseuddannelsen.

 AMU-arbejdsorganisering ved produktion i industrien (FKB 2752): der udvikles digitaliserede undervisningsmaterialer og modeller til hel eller delvis fjernundervisning inden for LEAN-området, som er samlet under amu-arbejdsorganisering.

 

Du kan også læse om et tidligere e-læringsprojekt under e-læring.

 

Tidligere har Kompetencegruppen i samarbejde med Sprogcenter Syd, Erhvervscentret i Lem og Ringkøbing-Skjern Kommunes Undervisningsafdeling deltaget i et udviklingsprojekt med støtte fra Social- og Integrationsministeriet fra 2011-2013:

Styrket skole-hjem samarbejde med de tosprogede forældre i Ringkøbing-Skjern Kommunes grundskoler

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til udviklingskonsulent Christiane Bech på mail be@ucrs.dk eller mob. 20 68 28 24.